Betonreparatie

Wij van Draaisma Betontechniek hebben jaren evaring in betonherstel werkzaamheden. 

Onder andere balkons, lateien en ornamenten vertonen vaak door de weersinvloeden van jaren vaak schade.Deze kunnen gevolgen hebben voor uw gebouw, zowel cosmetisch als constructief.

Betonrot ontstaat bijvoorbeeld doordat er vocht in het beton dringt waardoor de wapening gaat roesten en het beton kapot gedrukt wordt. Dergelijke schades zijn te herstellen door de aangetaste plekken weg te hakken, de wapening te ontroesten, te primeren (eventueel te vervangen) en te repareren.

Draaisma betontechniek kan voor uw de betonreparatie werkzaamheden uitvoeren. Heeft u last van betonrot? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij maken gebruik van handmatige betonreparatie metode zodat we volledige controle hebben.

Voor deze reparaties gebruiken wij hoogwaardige reparatiemortels.

Zodat de betonen balkons, lateien en ornamenten er weer jaren tegen aan kunnen en oppervlak van duurzame coating worden voorzien.

Zo kan uw beton weer jaren tegen aan kan.

 

Onze Referenties

Bekijk hieronder onze referenties:


Amsterdam

Wij hebben voor een opdrachtgever verschillende betonreparaties gedaan. We hebben eerst de betonschade tot het gezonde beton weggehakt en roest verwijdert met een naalden bikhamer. Na het weghalen van de schade hebben wij een primer aangebracht op het betonijzer en handmatig gerepareerd  zodat de schilder het kon gaan schilderen om het resultaat zo goed en mooi mogelijk af te kunnen leveren.

Zie de foto van en voor de betonreparatie.

Leeuwarden

Wij troffen in Leeuwarden een balkon aan daar was al jaren niets aan gedaan.

De coating bladerde er af en er zaten veel losse delen beton, het was nodig om het betonherstel uit te voeren.

We hebben dit balkon door handmatige betonreparatie gerepareerd en later voorzien van een antislip coating zodat het weer jaren mee kan

Zie de foto van en voor de balkonreparatie.

Voor de foto met de antislip coating kijk op de pagina kunststofvloeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Draaisma Betontechniek?

Bel ons op: +31 (0)58 212 35 01