Constructief injecteren

Het kan voorkomen dat er op bepaalde plaatsen scheuren in het beton en/of metselwerk voorkomen. Hiervoor zou in principe de constructie deels of volledig afgebroken moeten worden, dit is een kostbaar en omslachtige manier om te doen. Het constructief injecteren van het beton of metselwerk is in dit geval een goed alternatief. Het is technisch goed uit te voeren en daarnaast is het ook financieel gezien een stuk aantrekkelijker.

Injecteren van beton of metselwerk kan verschillende doelen hebben, dit kan bijvoorbeeld het afdichten van lekkages of het constructief injecteren van scheuren of grindnesten.

Bij injecteren draait het om veel inzicht en nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat dit wordt gedaan door een of meerdere specialisten. Omdat wij van Draaisma Betontechniek hier veel ervaring mee hebben, kunnen wij u de garantie geven op een goed resultaat.

Draaisma betontechniek uw specialist

Scheuren in uw vloeren, wanden of muren worden op de juiste manier behandeld om de constructie sterk te houden. Dit doen wij aan de hand van het constructief injecteren van de scheuren. Voor het injecteren hoeven wij niet te boren, maar gaan wij gaan te werk met masterinject 1380 van BASF met een speciale twee componenten injectie pomp.

Met de keuze voor constructief injecteren herstelt de samenhang van de constructie, na het injecteren kan je weer spreken van één constructief geheel. Hiermee is de benodigde sterkte hersteld. Een paar voorbeelden van veel voorkomende problemen: scheuren in beton en metselwerk, holle ruimtes in muren en vloeren, losliggende vloeren, losliggend tegelwerk, losliggende voegprofielen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Draaisma Betontechniek?

Bel ons op: +31 (0)58 212 35 01