Lekkage injecteren

Voor watervoerende scheuren in uw vloeren, wanden of muren worden op een passende manier behandeld om de constructie waterdicht te maken. Hier worden specifieke materialen gebruikt om het zo goed mogelijk te behandelen. Hier gebruiken wij het merk Grouttech voor. 1403 is een van de soorten die wij gebruiken. Hier injecteren wij de scheuren mee, voordat we gaan injecteren boren wij gaten en daarna gaan wij met een elektrische pomp te werk om het PUR-injectiehars onder druk erin te pompen.

(KIM) wand, voer aansluiting injecteren
Als u last heeft van waterdruk of lekkage bij de aansluiting bij de aansluiting bij een wand of vloer, kunnen wij ervoor zorgen dat de aansluiting waterdicht is. Dit kan aan de van het injecteren van PUR-injectiehars, hiermee wordt het probleem opgelost en heeft u geen last meer van lekkage. Voor het oplossen van lekkages in bouwputten kan er ook gekozen worden voor injecteren, om de lekkage te stoppen gebruiken wij ook PUR-injectiehars. Als er water direct zichtbaar uit de constructie loopt wordt er plaatselijk geïnjecteerd door middel van een elektrische injectiepomp

Bij injecteren draait het om veel inzicht en nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat dit wordt gedaan door een of meerdere specialisten. Omdat wij van Draaisma Betontechniek hier veel ervaring mee hebben, kunnen wij u de garantie geven op een goed resultaat.

Draaisma betontechniek uw specialist

Damwand injectie
Voor het oplossen van lekkages in bouwputten kan worden gekozen voor damwand injectie. Er kan ook gekozen worden het verminderen van de lekkage. Om de lekkage te stoppen maken wij gebruik van PU-materiaal wat geïnjecteerd wordt op de plaatsen waar het vocht of water direct zichtbaar is.

Oppervlakkig kan ook geïnjecteerd worden, dit doen wij op het moment dat er geen specifieke plaats van lekkage geconstateerd kan worden. Door het werken in patronen van injecteren onstaat er aan de buitenzijde van de damwand een elastisch membraam met een hydro structuur materiaal. Dit zorgt voor een algehele afdichting van de damwand, waardoor de grond achter de damwand zich zal stabiliseren. Dit wordt veelal toegepast in parkeergarages.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Draaisma Betontechniek?

Bel ons op: +316 53 94 08 37