Kunststofvloeren

Draaisma Betontechniek verzorgt kunststofvloeren, coatingvloeren, gietvloeren voor balkons, galerijen en trappen. Door onze ervaring en kennis kunnen wij altijd een passende oplossing voor uw kunststofvloer vinden. Daarnaast hebben wij het materieel in huis om dit voor u te bewerkstelligen.

Het balkon van uw huis biedt u de mogelijkheid tot een mooie plek om buiten te zijn. Het maakt het nog mooier op het moment dat het mooi en goed te onderhouden balkon is. Wat belangrijk is bij een balkon is een goede coating zodat het water niet kan doordringen tot het beton. Gebeurt dat wel dan kan het verwerkte staal wat in het beton zit gaan roesten. De kwaliteit van het balkon kan hard achteruitgaan op het moment dat het balkon niet of slecht onderhouden wordt. Dit kan dan de draagkracht verliezen en dat kan dan tot onveilige situaties komen.

Draaisma Betontechniek heeft ruime ervaring in het aanleggen van kunststofvloeren, coatingvloeren, gietvloeren voor balkons, galerijen en trappen. Wij kunnen u voorzien van een passend advies en oplossing.

Is uw balkon ook toe aan renovatie?
Dan kunnen wij van Draaisma Betontechniek u hierin van dienst zijn. Met onze ervaring en kennis op het gebied van betonreparatie kunnen wij uw balkon op een professionele wijze renoveren en ziet uw balkon er weer zo goed als nieuw uit. Draaisma Betontechniek heeft zowel de kennis als het materiaal in huis voor een complete balkonrenovatie. Door onze deskundigheid en ervaring kunnen wij uw balkon renoveren. Scheuren in het balkon worden op een vakkundige wijze gerepareerd en bij afgebroken stukken herstellen wij dit vakkundig voor u. Ook kunnen wij eventuele nieuwe balkonhekken plaatsen om het balkon in oude stijl te herstellen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact met ons op. 


Benieuwd naar de mogelijkheden van Draaisma Betontechniek?

Bel ons op: +31 (0)58 212 35 01