Lijmwapening

Lijmwapening aanbrengen is een specialistische renovatiemethode. Bij het aanbrengen van lijmwapening worden koolstoflamellen gebruikt; deze zijn ontworpen voor structurele versterking van onder andere beton. De koolstoflamellen worden opgelijmd als uitwendige lijmwapening voor het versterken van betonconstructies.

Wanneer wordt lijmwapening toegepast? Bij toename in belasting, zoals bij meer en zwaarder verkeer op bruggen, bij bewegende of trillende constructies of door installatie van nieuwe zware machines in gebouwen.

Lijmwapening aanbrengen is een specialistische renovatiemethode. Wij van Draaisma Betontechniek kunnen dit voor u aanbrengen. Wilt u hier meer over weten kunt u altijd contact met ons opnemen en een vrijblijvende offerte aanvragen.

Draaisma betontechniek uw specialist

Ook bij beschadiging van een constructie, zoals bij brand- en verkeersschades, wapeningscorrosie of verouderde bouwmaterialen, constructiefouten, bij het ontwerp of uitvoering, zoals onvoldoende wapening. past Draaisma Betontechniek lijmwapening toe.

Ook wordt het toegepast ten behoeve van verbeteringen aan de betonconstructie, zoals het verminderen van scheurbreedten, het tegengaan van vervormingen en spanningsvermindering in het wapeningsstaal.


Benieuwd naar de mogelijkheden van Draaisma Betontechniek?

Bel ons op: +31 (0)58 212 35 01